Visie gebreken en hun oorzaken

Visie gebreken en hun oorzaken

Je kan niet alleen helpen om te oefenen, maar ook kruiden en zelfs auto-suggestie. Eye optische systeem waarmee het licht om te dragen, wat betekent dat eigenlijk”zien”van de hersenen en de ogen slechts door het beeld. De Wet breken van het licht, moet de lens, soms en soms verminderen, zodat de afbeelding altijd helemaal op de retina, niet voor hem of achter hem. Slechts een visie van de buitenkant van het oog achter is zeer klein en licht in gewicht na het netvlies. Blindheid Het defect wordt gekenmerkt door een verminderde kleurperceptie. Nierozróżniane zijn de kleuren rood en groen, maar kan ook worden nierozróżniane andere kleuren. Kleurenblindheid komt voornamelijk voor bij mannen.

Als gevolg zullen de mensen niet zien.

Als gevolg zullen de mensen niet zien.Maar visie. In de bijziendheid-de afstand van de buitenkant van het oog aan de achterzijde is zeer groot, en daarom het licht is gericht voorkant van het netvlies, zodat verre voorwerpen te zien in de mist. Dit leidt tot een visie aandoeningen kunnen worden gerelateerd aan de stam, waardoor de spieren en zenuwen van het oog al heel veel van voeding. De golf kan leiden tot langdurige stress op de ogen, omdat er te lang naar de TELEVISIE kijkt, de lange-termijn computer werken, lezen in de schemerige kamer.

Maar het kan gewoon niet goed eten en de ogen niet nodig. Het is waargenomen dat mensen krótkowzrocznością () is bang van de toekomst, en niet willen zien van de toekomst, de toekomst zien. Het is bekend dat bij het ouderen bijziendheid kan plaatsvinden, is de reactie van onverschilligheid voor de mensen in de buurt.

De ontdekking van de genetische aanleg voor het ontbreken van de refractie(breking van het licht).

De ontdekking van de genetische aanleg voor het ontbreken van de refractie(breking van het licht).In dit geval wordt de volgende persoon te verliezen het vertrouwen in de toekomst van de morgen geen beroep doen op zijn verbondenheid met het volk. Leren hoe om het gezicht van de toekomst, zelfs in de letterlijke zin van het woord, en zo vaak mogelijk in de Verte. Een van de probeer te ontspannen. Doe dit zonder bril niet willen zien van iets specifieks. Net als wat je ziet, zelfs aan het begin van dit, alleen een waas voor mijn ogen. Het verstrekken van vertrouwen in morgen, ze denken in de wereld.

Visie, ook heeft zijn psychologische basis-mensen kunnen niet zien wat er gebeurt, hij is bang van de moderne surround -, en de huidige problemen. Verziendheid toeneemt, wanneer een persoon is het onverwachte van de situatie, niet wilt voldoen aan de steeds veranderende wereld. De ouderen willen niet uit hun eigen wereld, verliest de flexibiliteit om te denken, niet willen aanpassen aan de situatie.

 

admin

admin wrote 8 posts

Post navigation


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>