Skincell Pro voorkomende oogziekte

De meest voorkomende oogziekte

Hier in het kort aan u kennismaken met een verscheidenheid van ziekten van het oog en aandoeningen gerelateerd aan visie.

Ontsteking van het hoornvlies. Slechte hygiëne van contactlenzen zijn vaak de oorzaak van zeldzame, maar ernstige ooginfectie. Anti-jeuk, zwelling, lopende ogen kunnen wijzen op allergieën van de ogen. Amblyopie(lui oog). Amblyopie treedt Skincell Pro meestal op bij jonge kinderen en kan betekenen dat blijvende problemen met het gezichtsvermogen als niet op tijd wordt behandeld. Verlamd. Deze aandoening veroorzaakt een plotselinge verlamming van één zijde. Als gevolg van het onvermogen om te knipperen, kunt u het ontwikkelen van een ernstige droge ogen.

Skincell Pro van de ogen lichaam gevoel

Skincell ProCataract begin van de eeuw, in het einde, is er wazig zien, veroorzaakt door staar. Om meer te leren over de oorzaak van de cataract-operatie, die wordt vervangen door de natuurlijke lens van het oog met een kunstmatige oog. Gradówka gezwollen oogleden kunnen worden veroorzaakt door gradówka. Skincell Pro

Blindheid. Dit is een deel van de problemen in verband met het tekort van de waarneming en herkenning van kleur. Ulcus van de cornea ulcus van de cornea, het starten van een plotselinge ernstige pijn in de ogen. Loslating van het netvlies-flitsen van licht en zwevend punt is de klassieke waarschuwing van een vrijstaande Netvlies.

Het syndroom van”droge ogen”. Waarom droge ogen? In deze groep, is het gebruik van oogdruppels, kunsttranen of de desbetreffende supplementen met meer vocht in het oog. Vraag uw arts wat voor u juist is. De ogen van de hobbels. Plotselinge verlies van het Skincell Pro gezichtsvermogen kunnen optreden wanneer een bloedstolsel of een bloedstolsel stopt de bloedtoevoer naar belangrijke eye-structuren.

Het trillen van de oogleden spasmen, tremoren en spasmen kan worden veroorzaakt door veel voorkomende redenen. Slakken, trigger point. Zwevende lichten, de blinde en de bril kan worden onschadelijk of signaal van een ernstig probleem, omdat een persoon het Netvlies. Het vinden van een oogarts.

Pinpoint de Skincell Pro kan een gat 

Skincell ProNystagmus(Nistagmus). Ongecontroleerde oogbewegingen nystagmus wordt vaak veroorzaakt door het zenuwstelsel. Oog migraine voelen, zien door het gebroken glas. Neuritis optica en neuropathie van de oogzenuw. Optische neuritis kan leiden tot wazig zien en dood.

Fotofobie(gevoelige)aantal omstandigheden kan leiden tot een probleem ogen gevoelig voor licht. Lichaamsvet en pterygium. Lichaam Vet en een toename in het oog. Zijn ze serieus? Vraag uw arts oogarts. Ptosis Skincell Pro (verzakking oogleden), afhangende van de oogleden gecorrigeerd kunnen worden door vet te absorberen. Droog-en vaatziekten. Droge ogen is een veel voorkomend symptoom van deze auto-immuunziekte.

Scheelzien is een defect in het ene oog een ander punt van reparatie en wazig zien. Gerst. Een stye is een klein abces van de oogleden, waardoor pijn en zwelling. Conjunctivitis uitstekende bloed-rode ogen, de ogen kunnen een teken zijn van een bloeding. In uveïtis. Dit is een pijnlijke ontsteking leidt tot een verhoogde gevoeligheid voor licht, wazig zien, boeien.

Ontsteking van het netvlies virus

Ongeveer 80% van de volwassenen blootgesteld aan CMV(een virus), maar dit probleem van de meeste mensen een lage immuniteit, zoals mensen Skincell Pro met AIDS.

Conjunctivitis(rode ogen)conjunctivitis is een ontsteking van het bindvlies, de reden is veelzijdig. De aandoening is meestal inbegrepen in de cycli van de rode ogen. Diabetische retinopathie diabetische retinopathie is de schade aan de kleine bloedvaten van het netvlies capillair. Oculaire herpes herpes van de ogen is een terugkerende virale infectie, kan leiden tot ernstig verlies van het gezichtsvermogen.

Glaucoom. Glaucoom is een gevolg van de vernietiging van de Visuele zenuw. Keratoconus speciale bril kunnen corrigeren keratoconus ziekte. Maculaire degeneratie(AMD). Deze ziekte is geassocieerd met veranderingen in de leeftijds-gerelateerde velden. Macula degeneratie is een aandoening van het Centrale gezichtsveld.

Astigmatisme is een veel voorkomende ziekte van het oog kan gemakkelijk worden gecorrigeerd door een bril contactlenzen of een operatie. Vanwege de onregelmatige vorm van het hoornvlies, zodat het licht dat door de langgerekte lichtbrekende telescoop het hoornvlies onbalans, Skincell Pro wat resulteerde in twee punten op de balk. Dit leidt tot een vage uiteenlopende visie op de verschillende afstanden.

admin

admin wrote 8 posts

Post navigation


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>