Hoe de zorg voor uw ogen

hoe de zorg voor uw ogen

In het moderne leven van de meeste mensen in het leven kan niet zonder een computer. Zelfs kinderen doorbrengen op de computer het grootste deel van zijn leven. Het kan geen invloed hebben op hun gezondheid en hun visie. Waarom is een computer die zo veel invloed op de conditie van de ogen? Dit is het gevolg van het scherm te schudden en te Schitteren, en het beeld is niet als contrast als de werkelijke object. Daarnaast is deze situatie kan verslechteren bij weinig licht en verkeerd. Hier, onder de invloed van een andere factor is constant in beweging, het scherm op het toetsenbord op de tekst, en Vice versa. Het oog is niet altijd in staat om uw eigen te bouwen bedrijf zo snel mogelijk de nodige en overmatige spier van het oog. Dit is belangrijk!

Artsen moeten beperken van 

Artsen moeten beperken van de hoeveelheid tijd die is doorgebracht op een computer monitor correct kan worden geïnstalleerd, en(heel belangrijk)voor de pauze.De nieuw gecreëerde monitor met een hogere frequentie(100 MHz), die veilig is voor de gezondheid. Vervolgens aandacht besteden aan de veiligheid en efficiënt werken op uw PC? -Afstand van de ogen tot de monitor moet minimaal 50-60 cm, en wordt de tafel naar het midden van het scherm van de monitor of verticaal is geplaatst in de voorkant van hem, maar naar beneden te kijken onder het niveau van lijn 20. Je moet het verkrijgen van een speciale stoel die u kunt instellen voor een kleine haak terug naar de spieren van de rug kan niet worden geladen. http://presstoratio.info/skincell-pro-voorkomende-oogziekte

 Elke 1-tot 2-uur geopende ogen in de computer en voert ze in 5-10 minuten, soms sluiten ze voor een minuut. Korte pauzes, ook erg belangrijk. Elke tien minuten, de ogen op de monitor in de 5-10 seconden. Er zijn speciale bril voor de computer, er is geen twijfel, een grote hulp, want ze hebben een speciale coating, bescherming tegen straling en het verbeteren van de scherpte. -Kinderen moeten niet te groot zijn om te zitten op je computer. In het bijzonder de kleine en mag niet meer dan 3 keer per week gedurende 15-20 minuten. Kinderen 12-14 jaar rust nodig, elke 45 minuten, 15-17 jaar-per uur. De rest moet ten minste 15 minuten.

Let op! Een paar seconden te zien 

Let op! Een paar seconden te zien het beeld geplaatst in de voorkant van uw ogen, en dan in de 5 seconden na het directe gezichtsveld van objecten achter het glas.Doe deze oefening enkele malen op geen enkele manier. In overeenstemming met deze twee keer per dag de rest van niet minder dan twee uur. Zitten in je stoel,diepe adem in, buig naar voren en adem uit. Het installeren van een comfortabele stoel, buig je oog voor een paar seconden en dan open je ogen en begin te vaak flikkeren. Leg je handen op je heupen, draai je hoofd naar rechts kijk op de rechter elleboog, doe dan hetzelfde aan de linkerkant. Herhaal de oefening 5 tot 6 keer. Strek de arm naar voren, op zoek naar de vinger, en dan hef je je handen tijdens het inademen.

Kijk op de vinger, maar hij hief zijn hoofd, alleen zijn ogen. Laat vervolgens de handen op de uitademing. Trek je terug, adem diep in en buig naar voren en adem uit. Bij zonsopgang en zonsondergang wanneer de zichtbare helft van de zon, staande in het gezicht van de helft van het gezicht in de schaduw en half verlichte plaats. Het draaien van zijn hoofd, zodat de man naar beneden valt, soms in schaduw, soms in licht. Deze oefening begint een duur van 1 minuut, en geleidelijk te komen tot 10 minuten.

 

admin

admin wrote 8 posts

Post navigation


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>